VENKOVNÍ VAŘENÍ NA OHNI JE ZÁLEŽITOSTÍ CELÉHO ROKU! ZAHRADNÍ KRBY, ZAHRADNÍ GRILY, ZAHRADNÍ KAMNA, ZAHRADNÍ OHNIŠTĚ

3 Pizza pec ALFA wood, antik červená

Vynikající venkovní pizza pec na dřevo. Pec je určena pro domácí využití na Vaší terase, zahradě - a palivem je dřevo. Pec je díky patentované technologii FORNINOX, která kombinuje žáruvzdorný podklad s nerezovou konstrukci a využívá proudění horkého vzduchu, kdy pak díky speciální izolaci trvá nahřátí pece na plný výkon cca 30 minut. Užijte si vaření, grilování a pečení jídla v peci na dřevo. V peci připravíte tři pizzy najednou!

Skladem u dodavatele
Kód: ALFA-06
Značka: ALFA
76 230 Kč 63 000 Kč bez DPH
Kategorie: ZAHRADNÍ KAMNA, GRILY A OHNIŠTĚ
Hmotnost: 97 kg
ALFA 3 PIZZE wood barva antik cervena a79805741 10850
ZDARMAZDARMA

Po vybalení jsou tyto připraveny k použití a vy nemusíte dělat žádné stavební práce. Objevte naše báječné recepty a užijte si na své zahradě více zábavy s jedinečným produktem na grilování, grilování, pizzu, pečeně a dezerty. Alfa je světovým lídrem ve výrobě rezidenčních pecí na dřevo a plyn pro zahrady a venkovní kuchyně.

Alfa pece jsou určeny výhradně pro domácí použití do venkovních kuchyní nebo na zahradu. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči nepříznivému počasí, vlhkosti a mají vysoké izolační schopnosti.

Přenosná pec pro přípravu pravé pizzy při vysoké teplotě. Díky patentovanému deflektoru Alfa postupně vychází teplo z kouřovodu a zajišťuje vynikající výkon pece. Ústí trouby je navrženo tak, aby maximalizovalo teplo varné komory a aby se pizza uvnitř lépe otáčela.

Sestavení zabere pět minut: stačí přišroubovat vyrovnávací nožičky, vložit kouřovod a komínový nástavec a párty může začít!

Parametry pece ALFA Wood

  • Palivo: suché dřevo
  • Doba nahřátí: 30 min
  • Maximální teplota 500 °C
  • Pečení pizzy/ pečení chleba: 3ks/3Kg
  • Rozměry: 108 x 114 x 73 (Š x V x H)
  • Rozměr pečící plochy: 90 x 50 cm (Š x H)
  • Barva: ČERVENÁ
  • Rozměry včetně podstavce: 
  • Průměr komínu: 150mm
  • Hmotnost: 97 Kg
  • Podstavec není součástí balení

PIZZA PEC WOOD:

  • 3 hodiny předem pečením si rozdělejte těsto a vytvořte koule o hmotnosti 250 g.
  • Rozpalte pec za cca 30 minut 
  • Těstové koule rozválejte a doplňte o ingredience na Vaší pizzu
  • Vložte do pece a pečte při 500 °C
  • Pizzu upečte za 90 sekund tak, že ji několikrát otočíte, aby se rovnoměrně propekla.
  • Vyjměte pizzu z trouby, nakrájejte - podávejte. Jste skvělý kuchař pizzy! 
    Dobrou chuť!

 Zapálení

  • Uprostřed pece - v koši na spalování dřeva - vytvořte hranici ze dřeva na podpal.
  • Jakmile se dřevo vznítí, přidejte malá polena (maximální průměr 3 cm).
  • Po 10ti minutách přesuňte oheň na opačnou stranu než je pyrometr a dno pece očistěte např. kartáčem.
  • Chcete-li urychlit zahřívání, nechte dvířka po dobu 5 minut mírně otevřené a počkejte, až se šamotové cihly úplně zahřejí.



Udržování velkého plamene

  • Asi po 25 - 30 minutách sejměte dvířka. Nyní je pec připravena péct chutné pizzy!
  • Pizza musí být pečena s velkým plamenem, zatímco chléb a koláče jsou pečeny pomocí uhlíků a horké pece.

 

 

Uhašení ohně

  • Chcete-li oheň uhasit, zavřete dvířka a počkejte, až se vytvoří popel.
  • Po vychladnutí pece vyjměte z pece popel.

 


Díky patentovanému systému odvodu spalin a tvaru pece cirkuluje horký vzduch uvnitř tak, že se jídlo připravuje rovnoměrně a ze všech stran. Využití tepla je při této řízené cirkulaci velmi efektivní a hospodárné.

 

funkce ALFA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola