Pizza pec ALFA Nano wood, měděná
Vynikající venkovní pizza pec na dřevo. Pec je určena pro domácí využití na Vaší terase, zahradě - a palivem je dřevo. Pec je díky patentované technologii FORNINOX, která kombinuje žáruvzdorný podklad s nerezovou konstrukci a využívá proudění horkého vzduchu, kdy pak díky speciální izolaci trvá nahřátí pece na plný výkon pouze 15 minut. Užijte si vaření, grilování a pečení jídla v peci na dřevo.
Kategorie: | ZAHRADNÍ KAMNA, GRILY A OHNIŠTĚ |
---|---|
Hmotnost: | 52 kg |
Po vybalení jsou tyto připraveny k použití a vy nemusíte dělat žádné stavební práce. Objevte naše báječné recepty a užijte si na své zahradě více zábavy s jedinečným produktem na grilování, grilování, pizzu, pečeně a dezerty. Alfa je světovým lídrem ve výrobě rezidenčních pecí na dřevo a plyn pro zahrady a venkovní kuchyně.
Alfa pece jsou určeny výhradně pro domácí použití do venkovních kuchyní nebo na zahradu. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči nepříznivému počasí, vlhkosti a mají vysoké izolační schopnosti.
Přenosná pec pro přípravu pravé pizzy při vysoké teplotě. Díky patentovanému deflektoru Alfa postupně vychází teplo z kouřovodu a zajišťuje vynikající výkon pece. Ústí trouby je navrženo tak, aby maximalizovalo teplo varné komory a aby se pizza uvnitř lépe otáčela.
Sestavení zabere pět minut: stačí přišroubovat vyrovnávací nožičky, vložit kouřovod a komínový nástavec a párty může začít!
Parametry pece ALFA Wood
- Palivo: suché dřevo
- Doba nahřátí: min 15 min
- Maximální teplota 500 °C
- Pečení pizzy/ pečení chleba: 1 ks/1-2 Kg
- Rozměry: 73 x 48 /105 (s komínem) x 55 cm (Š x V x H)
- Rozměr pečící plochy: 60 x 40 cm (Š x H)
- Barva: Měděná
- Rozměry včetně podstavce: 73 x 192 x 55 cm ( Š x V x H )
- Hmotnost: 54 Kg
- Podstavec není součástí balení
PIZZA PEC WOOD:
- 3 hodiny předem pečením si rozdělejte těsto a vytvořte koule o hmotnosti 250 g.
- Rozpalte pec za cca 15 minut (až 30 minut)
- Těstové koule rozválejte a doplňte o ingredience na Vaší pizzu
- Vložte do pece a pečte při 500 °C
- Pizzu upečte za 90 sekund tak, že ji několikrát otočíte, aby se rovnoměrně propekla.
- Vyjměte pizzu z trouby, nakrájejte - podávejte. Jste skvělý kuchař pizzy!
Dobrou chuť!
Zapálení
- Uprostřed pece - v koši na spalování dřeva - vytvořte hranici ze dřeva na podpal.
- Jakmile se dřevo vznítí, přidejte malá polena (maximální průměr 3 cm).
- Po 10ti minutách přesuňte oheň na opačnou stranu než je pyrometr a dno pece očistěte např. kartáčem.
- Chcete-li urychlit zahřívání, nechte dvířka po dobu 5 minut mírně otevřené a počkejte, až se šamotové cihly úplně zahřejí.
Udržování velkého plamene
- Asi po 25 - 30 minutách sejměte dvířka. Nyní je pec připravena péct chutné pizzy!
- Pizza musí být pečena s velkým plamenem, zatímco chléb a koláče jsou pečeny pomocí uhlíků a horké pece.
Uhašení ohně
- Chcete-li oheň uhasit, zavřete dvířka a počkejte, až se vytvoří popel.
- Po vychladnutí pece vyjměte z pece popel.
Díky patentovanému systému odvodu spalin a tvaru pece cirkuluje horký vzduch uvnitř tak, že se jídlo připravuje rovnoměrně a ze všech stran. Využití tepla je při této řízené cirkulaci velmi efektivní a hospodárné.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.