VENKOVNÍ VAŘENÍ NA OHNI JE ZÁLEŽITOSTÍ CELÉHO ROKU! ZAHRADNÍ KRBY, ZAHRADNÍ GRILY, ZAHRADNÍ KAMNA, ZAHRADNÍ OHNIŠTĚ

Zástěra kožená BONFEU

Tato zástěra je perfektním příslušenstvím pro každou příležitost k vaření. Zástěra je vyrobena z kvalitní kůže, výborně vypadá a bude velmi odolná.

Skladem
Kód: BQ12
Značka: Bonfeu
2 340 Kč 1 934 Kč bez DPH
Kategorie: BONFEU
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.9 kg
zástěra 5
Novinka Tip

Vaše vaření nebo grilování není úplné bez kožené zástěry od Bonfeu. Trvanlivá, stylová a pohodlná  zástěra s designem od Bonfeu. Zástěra je ideální na nošení v kuchyni a při grilování. Kožená zástěra Bonfeu je vyrobena z vysoce kvalitní kůže a je rozpoznatelná různými odstíny hnědé kůže a logem vyraženým na přední straně ..

 

Bezstarostné pečení a pečení 

Proč kožená zástěra? Při vaření nebo grilování je občasné vystříknutí oleje všemi směry běžné. Věci se také mohou velmi zahřát. Zástěra Bonfeu nabízí proti tomu správnou ochranu. Zástěra je odolná vůči teplu a má povlak proti nečistotám, který usnadňuje její čištění od mastnoty a oleje. Díky tomu je zástěra ideální!

 

Vysoké pohodlí 

Kožená zástěra vyrobená z pružné kůže je také lehká. Krk a pas je nastavitelný pomocí popruhu, takže je vhodný pro každého. Krk je extra pohodlný, protože zde byla přidána kvalita. Ve skutečnosti může být kůže docela abrazivní a to se cítilo zjemňuje krk. Navíc se jedná o nadčasový produkt a kožená zástěra bude trvat roky.

 

Snadný přístup ke všemu 

Kožená zástěra Bonfeu má různé možnosti pro uložení nástrojů an vaření. Například velká přední kapsa. K dispozici je také například železný kroužek na zavěšení.

Tip: Chcete, aby vaše kožená zástěra vydržela dlouho? Potom pravidelně impregnujte vnější stranu zástěry gelem na kůži. Naneste ho na zástěru hadříkem kruhovým pohybem a poté jej nechte zaschnout.

 

Krátce kožená zástěra Bonfeu: 

✓ Vysoce kvalitní kůže

✓ Pevná, stylová a pohodlná

✓ Tepelně rezistentní

✓ Plně nastavitelná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: